Apa alcalină Kangen și efectele benefice asupra pielii

Bine te-am regăsit!

În acest articol vreau să-ți transmit câteva informații despre un produs destul de cunoscut, ale cărui beneficii în industria cosmetică romînească nu sunt la fel de cunoscute. Este vorba despre APA KANGEN.

Ce este apa alcalină Kangen? În japoneză, „Kangen„ înseamnă întoarcerea la origini, iar dacă ne referim la corp, vorbim despre starea pură a corpului nostru, starea în care acesta nu este afectat de niciun factor extern. Apa Kangen asigură organismului nostru echilibrul acido–bazic. La nivel internațional, apa Kangen este utilizată de mult timp în cosmetică, fiind un ingredient sigur pentru utilizatori, spre deosebire de multe substanțe sintetice ce se regăsesc în produsele cosmetice.

Stresul, poluarea și o dietă săracă conduc la un dezechilibru al pH-ului în corpul nostru, ceea ce provoacă acumularea acidă. Acest lucru are consecințe directe asupra sănătății noastre. Atunci când chimia corpului nostru este afectată, totul este afectat, inclusiv digestia, imunitatea, circulația, producția de hormoni și metabolismul. Astfel, apa alcalină ajută la echilibrarea pH-ului corpului. Ea neutralizează mediul, rezultatul acțiunilor noastre zilnice și al mediului.

Apa alcalină Kangen acționează ca un antioxidant, curățând și neutralizând radicalii liberi, dăunători corpului tău.

De asemenea, apa Kangen oferă o hidratare superioară prin ionizare, proces ce transformă apa în micro-grupuri care sunt mai ușor absorbite la nivel celular. Multe personalități internaționale au adoptat diete și produse cosmetice cu apă Kangen, între aceștia numărându-se și Miranda Kerr, Beyoncé, Jennifer Aniston sau Gwyneth Paltrow. Actorul Mark Wahlberg a investit chiar într-un brand de apă alcalin.

Noi, la Nympheum, am testat beneficiile apei alcaline și am decis să lansăm o serie de produse cosmetice naturale cu apă Kangen. De exemplu, gelul exfoliant cu ceai verde și matcha conține 80% apă Kangen. Acest produs te ajută să îndepărtezi celulele moarte, să protejezi pielea împotriva radicalilor liberi și să-i sporești elasticitatea. Apa Kangen din acest produs intensifică acțiunea ingredientelor și susține procesul de regenerare cutanată.

Menține-ți sănătatea tenului cu ajutorul cosmeticelor care încorporează apă alcalină Kangen! Grație ingredientelor naturale, crema de zi cu ceai verde și imortele neutralizează acizii și toxinele din piele. Această cremă conține și apă alcalină, care produce cantități mari de electroni pozitivi în corpul nostru, fiind astfel un puternic antioxidant.

Citește și: Recomandări pentru a controla acneea

S-a devedit că apa Kangen previne semnele de îmbătrânire prin diminuarea efectelor nocive ale radicalilor liberi asupra pielii, așa că trebuie să încerci pe pielea ta beneficiile ei. În plus, cosmeticele Nympheum conțin doar ingrediente naturale și sunt certificate în laboratoare de specialitate. Avem grijă de mediu și NU testăm produsele pe animale, iar materia primă din care realizăm cosmeticele naturale Nympheum provine din culturi ecologice, multe dintre acestea situate în câmpiile Brăilei.

Îndrăznește să fii frumoasă și alege să folosești doar cosmetice naturale!