Nympheum, geniul naturii în slujba frumuseții

Să vorbesc despre povestea Nympheum este deopotrivă un sentiment înălțator și plin de emoție, dar și o responsabilitate față de cumpărătorii noștri, căci înțelegerea valorilor care stau la baza a tot ceea ce facem e ca o briză primăvăratică și ne dă forța de a continua pe drumul nostru.

Fiecare experiență trăită și fiecare informație dobândită, în urma efortului depus pentru a crea un produs premium, ne-au deschis porți nebănuite către alte descoperiri. Așa am ajuns la mitologie și la legendele care ne-au încarcat de emoții copilăria. Legendele nimfelor ne-au surescitat imaginația și, asemeni pictorilor celebrii care le-au consacrat acestora unele dintre cele mai frumoase tablouri existente, le-am transpus în cotidian, pentru a oferi plăceri variate și a evita tocirea simțurilor.

Nimfele locuiau în grotele de pe vârfurile munților, în codrii deși, pe campii sau în ape și erau considerate genii protectoare, cărora oamenii le cereau sprijinul, fiind iubite de mulți, inclusiv de zei. Frumoase, tinere și seducătoare, nimfele erau considerate genii ale naturii, personificări ale activităților creatoare, cel mai adesea identificate cu izvoarele dătătoare de viață. Nu mai încape îndoială că nimfele sunt natura și din natură izvorăște viața.

Precum nimfele din mitologie, Nympheum își are izvorul în natura și aduce bucurie celor care includ în ritualul lor aceste cosmetice.

Nympheum înseamna viitor construit din prezent și trecut.

Numele inspirat din legendele nemuritoare, imaginea din tradiția populară românească și ingredientele oferite de câmpiile Baraganului, dau naștere unor cosmetice care ne fac să trăim bucurie autentică. Și, dacă luăm în considerare și impresiile cumpărătorilor noștri, Nympheum este iubit, precum nimfele olimpiene.

Nympheum este și o practică a iubirii de sine, căci te invțăa să ai încredere în tine, să te tratezi cu respect și să fii mai afectuoasă cu tine însuți. Fiecare produs cosmetic te invață să fii prietenă cu natura, prin mirosul delicat sau mai pregnant, să o accepți în viața ta, ajungând într-un final să fie parte din tine, prin folosirea regulată a produselor Nympheum.

Îndrăznește să fii frumoasă!


Leave your thought here