Piele revitalizată? Da, cu acid hialuronic!

Timpul îşi pune amprenta pe chipul fiecăreia. Cu toate acestea, o bunărelaţie‘ cu trupul tău şi cunoaşterea secretelor pielii te pot ajuta ţi păstrezi fermitatea pielii mai mult timp. Şi pentru vorbesc despre secrete, unul dintre ele îţi este dezvăluit chiar acum.

Acidul hialuronic este aliatul nostru în lupta împotriva apariţiei ridurilor şi pierderii fermităţii pielii. Această substanţă se regăseşte în mod natural în organismul nostru, la nivelul ţesuturilor şi al pielii. Dar, odată cu trecerea anilor, cantitatea de acid hialuronic din organism scade semnificativ. De la vârstă de 35 de ani, schimbările la nivelul fizicului sunt tot mai accentuate, iar acest fapt este cauzat și de reducerea cantităţii de acid hialuronic din organism.

Calitatea principală a acidului hialuronic este aceea de a reţine apa în ţesuturi, hidratându-le şi menţinând pielea fermă. Utilizarea lui în industria cosmetică a debutat în anii ’90 ca tratament împotriva ridurilor, fiind pe atunci disponibil sub formă de ser injectabil. Astăzi acidul hialuronic este disponibil în diverse forme și produse, foarte important însă, este dozajul acestuia. De cele mai multe ori acesta se găsește în cantități mici în produse cosmetice, pentru că este un ingredient cosmetic scump.

Având în vedere puterea de rejuvenare a acidului hialuronic, cremele şi loţiunile Nympheum acţionează în profunzime, previn îmbătrânirea prematură a pielii şi creează un volum natural.

Folosește produse adecvate pentru tenul tău, formează-ți o rutină și ține-te de ea! Iată ce îți propun eu:

  • este indicat să începi această rutină cât mai devreme, după 25 de ani. Aplică zilnic o cremă hrănitoare, bogată în substanțe nutritive care te ajută să îți păstrezi pielea elastică. Folosește demachiant și toner și o dată pe săptămână aplică un gomaj. Acesta din urmă te ajută să cureți pielea în profunzime, stimulează microcirculația și ajută la absorbția rapidă a nutrienților în piele.
  • dacă ai împlinit 30 de ani, poate că este momentul să incluzi în rutina ta de îngrijire acidul hialuronic. Folosește o cremă cu un conținut mai mic de acid hialuronic, bogată în vitamine. Aceasta te va ajuta să păstrezi tenul hidratat și ferm, plin de vitalitate. Folosește după demachiere un toner cu acid hialuronic, iar seara aplică o cremă de noapte. Cu sigurață vei fi încântată de tenul tău.
  • după 40 de ani, ar trebui să urmărești produse cu o cantitate mai mare de acid hialuronic, dar și vitamine și alte ingrediente ce stimulează regenerarea celulară și sinteza de colagen. Folosește regulat un gomaj sau o mască hrănitoare și exfoliază săptămânal tenul și linia decolteului. Și nu uita niciodată de crema de noapte! Aceasta face minuni pentru ten, pentru că este aplicată seara, când corpul intră în repaus și în refacere.

Pe lângă produsele cosmetice pe care alegi să le folosești, este bine să adopți și un stil de viață echilibrat. Bea mai multă apă și redu cantitatea de cafea consumată zilnic. Dacă fumezi, este indicat să renunți, pentru că substanțele nocive din țigări blochează microcirculația, pielea noastră devenind ternă. Dacă nu poți să renunți, încearcă să faci sport sau mișcare cât de des ai ocazia. Nu ai idee câte beneficii aduce sportul corpului și psihicului!

Până data viitoare, eu îți urez sănătate și optimism!

Cu drag,

Alina


Leave your thought here