Obține o piele revitalizată, fără riduri, folosind acid hialuronic!

Timpul’ îşi pune amprenta pe chipul fiecăreia. Cu toate acestea, o bunărelaţie‘ cu trupul tău şi cunoaşterea secretelor pielii te pot ajuta ţi păstrezi fermitatea pielii mai mult timp. Şi pentru vorbesc despre secrete, unul dintre ele îţi este dezvăluit chiar acum.

Acidul hialuronic este aliatul nostru în lupta împotriva apariţiei ridurilor şi pierderii fermităţii pielii. Această substanţă se regăseşte în mod natural în organismul nostru, la nivelul ţesuturilor şi al pielii. Dar, odată cu trecerea anilor, cantitatea de acid hialuronic din organism scade semnificativ. De la vârstă de 35 de ani, schimbările la nivelul fizicului sunt tot mai accentuate, iar acest fapt este cauzat și de reducerea cantităţii de acid hialuronic din organism.

Calitatea principală a acidului hialuronic este aceea de a reţine apa în ţesuturi, hidratându-le şi menţinând pielea fermă. Utilizarea lui în industria cosmetică a debutat în anii ’90 ca tratament împotriva ridurilor, fiind pe atunci disponibil sub formă de ser injectabil. Noi îţi propunem un alt fel de ‘tratament’, un răsfăţ blând pentru pielea ta. Crema cu ulei esenţial trandafir şi acid hialuronic Nympheum îţi hidratează şi catifelează pielea, dar îţi şi protejează tenul împotriva factorilor externi dăunători. În sezonul cald, te ajută elimini radicalii liberi şi ţi protejezi tenul de efectul nociv al ultravioletelor.

Având în vedere puterea de rejuvenare a acidului hialuronic, cremele şi loţiunile Nympheum acţionează în profunzime, previn îmbătrânirea prematură a pielii şi creează un volum natural.

Acidul hialuronic este extrem de eficient şi în cazul bolilor articulare. Folosirea lui în artrite şi reumatism elimină durerile articulare, senzaţia de greutate, oboseală şi îmbunătăţeşte mobilitatea. Lasăte ghidat de profesionişti, dacă suferi de o boală articulară, şi beneficiază de puterea acidului hialuronic!

Răsfoiește site-ul de cosmetice naturale Nympheum și alege-ți produsele preferate!


Leave your thought here