Log in

# Tasteaza cel putin 1 character pentru a cauta # Apasa ENTER pentru a cauta sau ESC pentru a inchide

PRODUSE

Ulei esenţial de Lavandă

12,00 lei

Uleiul esenţial de lavandă Nympheum este 100% pur, obţinut din cultură proprie de lavandă şi este testat în laboratoarele de specialitate.

Cantitate
Categorie
Tag
Share on

Descriere

Lavanda sau „aurul mov”

Cu proprietăți ușor sedative, spasmolitice și carminative, uleiul esențial de lavandă Nympheum este 100% pur și provine din cultura proprie. De pe meleagurile însoritului Bărăgan vă aducem acest parfum fin ce vă va cuceri pe loc!

Despre această plantă s-au scris multe, încă din cele mai vechi timpuri, aceasta fiind recunoscută pentru proprietățile sale. În scrierile romane se menționează faptul că ramurile de lavandula angustifolia se adăugau în apa pentru baie, chiar numele plantei derivând de la cuvântul latin „lavare”, care înseamnă a spăla.

Este unul dintre cele mai importante ingrediente folosite în industria cosmetică deoarece este deosebit de eficientă pentru:

  • regenerarea părului,
  • tratarea acneei,
  • arsurilor solare,
  • eczemei și infecțiilor fungice ale pielii.

Uleiul esențial de lavandă acționează ca tonic al pielii și este potrivit oricărui tip de ten.


Produs în România, hand-made, conform ghidului de bune practici.

Testat în laboratoare de specialitate, acreditate RENAR.

Informații suplimentare

Greutate 0.01 kg
Dimensiuni 2.5 × 2.5 × 6 cm
Gramaj

10 ml

Culoare

galben pal

Depozitare

A nu se lăsa la îndemâna copiilor, A se păstra în loc răcoros, ferit de umiditate, După fiecare utilizare, etanșați bine recipientul pentru a evita oxidarea produsului!

Ingrediente

Lavandula angustifolia oil

Reviews

Nu sunt comentarii inca

Fii primul care comenteaza “Ulei esenţial de Lavandă”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top
Open chat
Buna
Cu ce te putem ajuta?
Powered by