Trei idei de cadouri care îndeamnă la relaxare și stare de bine

A oferi cuiva un cadou este un semn de apreciere, de recunoștință pentru persoana căreia îi este oferit, un semn de bunătate și mulțumire. Noi credem că un dar inspirat poate schimba în bine dispoziția unei persoane și poate contribui la cresterea încrederii în sine a acesteia. Suntem ființe sociale și avem nevoie de afecțiune, uneori chiar prin intermediul unei mici atenții. În plus, ne redă nouă înșine o stare de pace sufletească, căci am putut face o bucurie cuiva drag.

De aceea, ne-am gândit să îți dăm trei idei de cadouri inspirate din natură, realizate manual, cu multa grijă, trei cadouri care își vor lăsa amprenta timp îndelungat. Iată care sunt propunerile noastre:

  1. Arôme – pachetul cadou Arôme include produse pentru redobândirea stării de bine: 1 ulei de lavandă 100% pur, 1 lumânare parfumată pentru seri liniștite, 3 bombe efervescente pentru baie. Uleiul de lavandă este obținut din culturi proprii de lavandă, situate în câmpiile Brăilei și are un efect calmant asupra sistemului nervos. Lumânarea parfumată completează efectul relaxant al uleiului și creează un mediu propice pentru meditație. Aceste două produse se completează perfect cu mirosul încântător al bombei efervescente Nympheum. Pachetul cadou Arôme va fi personalizat cu ajutorul unei ramuri de lavandă românească și un ambalaj deosebit. Prețul pachetului: 50 lei.
  2. Caresse – pachetul cadou Caresse poate fi oferit în orice moment al anului, căci el contribuie la descoperirea sinelui. Asa cum meditația ne ajută să ne descoperim interiorul, cosmeticele pe care le-am inclus în pachetul cadou Caresse ne ajută să ne descoperim corpul, să fim în permanență în contact cu el, prin atingeri delicate. Acest pachet include: 1 scrub natural cu lavandă, 1 scrub natural cu citrice, 1 scrub natural cu cafea și 1 cremă emolientă cu ulei de morcov și grapefruit. Descoperă proprietățile acestor produse pe https://bit.ly/2r1ZXrl și oferă-l cadou unei prietene și mamei tale! Prețul pachetului: 135 lei.
  3. Délice – parfumul cosmeticelor din pachetul Délice te transpune într-un spațiu atemporal, plin de farmec și de bine. Délice include: 1 gel de duș cu citrice, 1 scrub pentru corp cu aromă de lavandă și o loțiune pentru corp cu ulei de morcov și grapefruit. Toate acestea sunt realizate din ingrediente 100% naturale și sunt ideale pentru a da un parfum delicat pielii. Pachetul Délice are un cost de 100 lei și poate fi comandat pe e-mail la office@nympheum.ro, la fel ca toate celelalte pachete cadou Nympheum, sau pe pagina de Facebook Nympheum: https://www.facebook.com/Nympheum/.

Citește și: Cauti un BB Cream natural, care sa acopere imperfectiunile? Noi l-am gasit!

De ce să alegi un pachet Nympheum pentru a-l oferi cadou unei persoane dragi?

Nympheum, brandul de cosmetice „made in Romania”, este darul naturii pentru pielea noastră, darul întinselor câmpii ale Brăilei, locul unde se află culturile de lavandă, in, ricin, coriandru, fenicul și alte plante miraculoase. Din acestea, noi realizăm cu drag produsele naturale care acționează în profunzime, având grijă de trup, dar și de suflet. Mirosul lor, uneori mai intens, alteori mai delicat, ne aduce mai aproape de natură și calmează spiritul.

Frumusețea și beneficiile naturii ne sunt dăruite în straie românești, căci aici ne avem rădăcinile. Motivele tradiționale din Bărăgan sunt stilizate și decorează frumos ambalajele cosmeticelor Nympheum.

Încurajăm consumul de produse românești, naturale, și ar fi o plăcere să dai mai departe dragostea pentru natură și românesc. Îndeamnă la răsfăț autentic, cu ajutorul cosmeticelor Nympheum! Cosmeticele Nympheum dăruiesc frumusețe și sănătate, un pic de tradiție și încredere în sine.


Leave your thought here